2011. július 31., vasárnap

Wass Albert: Népirtás Erdélyben - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Népirtás ErdélybenA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Wass Albert amerikai emigrációjában is következetesen küzdött az erdélyi magyarság érdekeinek érvényesítéséért. Irodalmi munkássága mellett ennek nagyszerű bizonyítékát nyújtja az az általa összeállított kiadvány is, mely eredetileg több mint két évtizede látott napvilágot az Egyesült Államokban Genocide in Transsylvania (Astor, Danubian Press, 1985. ) címmel, s most magyarul is olvasható. A fülszövegben sajtótörténeti és diplomáciai szenzációként aposztrofált gyűjteményben azokat az információkat, híradásokat, beszámolókat gyűjtötte össze, melyek az Erdélyben zajlott magyarellenes politikáról jelentek meg a nyugati sajtóban. E dokumentációs munka, mely magába foglalja az utolsó húsz esztendő minden hitelesített visszaélését, amit a román kormányhatóságok az erdélyi magyarokkal szemben elkövettek, felsorolja mindazokat az erőfeszítéseket, amiket az Erdélyi Világszövetség amerikai csoportjai Washingtonban kifejtettek abból a célból, hogy az amerikai kormányok figyelmét felhívják ezekre a visszaélésekre... Nem illő elnyomókkal cimborálni az elnyomottak ellen - írta Wass Albert 1985-ben. Az író rövid történelmi összefoglalással nyitja meg kötetét, majd részletesebben ismerteti a Ceauşescu-rezsim elméletben marxista, gyakorlatban náci nemzetiségi politikáját, melynek célja a hárommilliós őshonos magyar lakosság kiirtása. Dátummal és forrásmegjelöléssel ellátott újságcikkek, nyílt levelek, folyamodványok, petíciók, kérelmek, felhívások sorjáznak a kötet lapjain, melynek végén Wass Albert lesújtó véleményt mond az eredmény(telenség)ekről, elmélkedik a problémák okairól, következményeiről és a lehetséges megoldási lehetőségekről is. ISBN: 963-7329-89-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 00:40
. Wass Albert: Népirtás Erdélyben - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése