2011. július 24., vasárnap

A Kincses sziget gyermekei 1-3. rész (3 DVD) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bontatlan!
Magyar szinkronnal és felirattal.
 
 
A Kincses sziget gyermekei – 1-3. rész (3 DVD)
 
Műfaj:
családi, kaland
 
 
A Kincses sziget gyermekei - 1. rész: Az ütközet
Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island (USA - 2004)
 
Tartalom:
Conrad Dawson, a bogaras feltaláló egész életében a Kincses sziget kincsei után kutatott. Csakhogy fogytán a pénze, ezért hogy ne ússzon el a sziget, némi bevétel reményében tábort szervez. Érdeklődőben nincs hiány, a világ minden tájáról érkeznek a gyerekek, Conrad terve mégis dugába dőlni látszik, mert egy hívatlan vendég is felbukkan: egy hibbant gonosztevő (RANDY QUAID), aki a hírhedt Flint kapitány leszármazottjának gondolva magát a sziget elfoglalására készül embereivel. Amikor fogságba ejti Conradot és feleségét, a gyerekekre vár a feladat, hogy szembeszálljanak a kalózokkal, és saját leleményük, valamint Conrad különös találmányai segítségével megmentsék a szigetet és a tábort!
 
 
A kincses sziget gyermekei - 2. rész: A szörnyeteg
Treasure Island Kids 2 - The Monster of Treasure Island (USA - 2004)
 
Tartalom:
Régi jó barátainkkal találkozhatunk ismét a kincses szigeten. A nyári tábor lakói ezúttal medvékről, idegen lényekről és szörnyekről szóló dokumentumfilmek készítésével foglalatoskodnak.
A táborba érkezik Chang, aki hegedűjével és félszegségével sehogyan sem illik a közösségbe, és hamarosan ízetlen tréfák céltáblája lesz. A tábor életét azonban nem várt esemény forgatja fel. Megjelenik egy valódi szörny, amely nem csupán egy dokumentumfilm kedvéért öltött álruhát. Egy szerencsés megmenekülést követően Ellie rájön, hogy a rettenetes lény nem más, mint egy történelem előtti időkből ittmaradt plesiosaurus, amely igen nagy veszélyt jelent a táborlakókra nézve. El is kezdődik az őslényvadászat, mígnem rálelnek Changre, amint egy elanyátlanodott plesiosaurus csemetének hegedül. Rájönnek, hogy az állat, amelyet addig szörnyetegnek véltek, csupán egy kölykét kereső anya és a csapat együtt segít e különleges faj két túlélő példányának életben maradni, és elrejtőzni a rájuk vadászó emberek elől.
 
 
A kincses sziget gyermekei - 3. rész: A rejtély
Treasure Island Kids 3 - The Mystery of Treasure Island (USA - 2004)
 
Tartalom:
A Kincses szigeten táborozók életét egy sor megmagyarázhatatlan esemény zavarja meg. Semmi nem úgy alakul ahogy a gyerekek szeretnék és a bonyodalmakért egy nemrég felfedezett titokzatos, ôsi szobrot okolnak. Ashoka, az indiai fiú latba veti minden varászlói tudását, hogy segítsen, de elnyeli a föld. Charlie, Terry és Miranda a keresésére indul és amikor rátalának, kiderül, hogy a furcsa történések hátterében valójában nem a szobor, hanem Oobi, a földönkívüli áll. Charlie, Terry és Miranda gyorsan barátságot kötnek Oobival, ám a szigetre érkezô tudós csapatnak más céljai vannak a kis lénnyel. A gyerekek mindent bevetnek, hogy megszöktessék új barátjukat és épségben visszajuttassák a saját bolygójára.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 19:00
. A Kincses sziget gyermekei 1-3. rész (3 DVD) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése