2011. július 24., vasárnap

Marta Rovira - Álmok a dűnén [előrendelhető] - Jelenlegi ára: 559 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
245673
Marta Rovira
Álmok a dűnén
Nevében a végzete? Odüsszeusz feleségéről - aki húsz éven át várt férjére - kapta nevét Penelopé, a görög halászcsalád kisebbik gyermeke. Apja nevelte, mert édesanyja meghalt rákban, de őt is elvesztette, így saját lábára kellett állnia.
Penelopé életének eseményei innentől kezdve felgyorsulnak, és drámai fordulatot vesznek. Szobalány lesz egy szállodában, ahol összejön Kosztasszal, a görög villanyszerelő fiúval. Közös jövőt terveznek, melynek anyagi alapjait nyugaton vállalt munkával akarják összehozni. De a sors közbeszól; egy jómódú dán mérnök jól fizető munkát ajánl, természetesen csak a lánynak!
Mit válasszon? A biztos jövőt Kosztasszal, hagyományos görög asszonyi létet, vagy ugorjon fejest a bizonytalanba? Idegen ország, ismeretlen nyelv; cselédként, de bátran, szabadon egy gazdag férfi árnyékában? Sorsdöntő kérdések! Penelopé dönt és lép, merészen, az egykori jóslattal lelke mélyén, igenis megpróbálja a dán házában szerencséjét, szakít hát Kosztasszal, és a rózsaszín ábrándok ösvényére lép.
Ó, a kasszandrai jóslat bekövetkezik, félelmetes örvényt kavarva a lány életében! Az új hazában valóban férjhez megy, de kétszer is, mindkétszer dán férfihez. Az álmokért azonban meg kell szenvednie előbb a cseléd, később a megcsalt, megalázott, pénz nélkül hajléktalanná vált asszony sorsát!
Az izgalmas, fordulatos események után Penelopé végre rájön, mi az, mit vállalnia kell, mire tanította a sok szenvedés és tragédia, és hogy csakis ő lehet az, aki magának szabad utat törhet, nemes célt, mércét és mértéket állíthat. Görög lelke megszólal, szívszorítóan megható tettre szánja el magát...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 559 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 20:04
. Marta Rovira - Álmok a dűnén [előrendelhető] - Jelenlegi ára: 559 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése