2012. január 25., szerda

Asus O!Play HD Média lejátszó 1080p - Jelenlegi ára: 25 135 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a terméket! Asus O! Play HD Média lejátszó 1080pLeírás:
Tulajdonságok: Fájl formátumok: Zene: MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, Dolby Digital AC3, Dolby Digital Plus, DTS Digital Surround, Tag ID3, Dolby True HD (downmix) Képek: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF Video: MPEG1/2/4, RM/RMVB, VC-1, H. 264 Lejátszási lista: mp4,. mov,. xvid,. avi,. divx,. asf,. wmv,. mkv,. rm,. rmvb,. flv,. ts,. m2ts,. dat,. mpg,. vob Felirat: SRT, SUB, SMI, SSA, TXT Csatlakozás: USB 480 Mb/s, eSATA, Ethernet (10/100), HDMI, Composite A/V, S/PDIF Méret: 181 x 125, 3 x 47, 7 mm Súly: 0, 491 kgGarancia: 24 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-3 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 3 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
A termék jellemzői a gyártó által megadott adatok alapján kerültek feltüntetésre. A gyártó a termék adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Az esetleges változásért, eltérésért felelősséget nem tudunk vállalni.
A termék képe(i) illusztráció(k), a termék a valóságban eltérő lehet. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata

Jelenlegi ára: 25 135 Ft

Az aukció vége: 2012-01-25 14:54
. Asus O!Play HD Média lejátszó 1080p - Jelenlegi ára: 25 135 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése