2011. december 31., szombat

Mennyország Most Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Khaled és Said, a két palesztin fiatal gyerekkoruk óta jó barátok. Ők lesznek közösségük kiválasztottjai egy izraeli merénylet végrehajtására. Miután felkészültek a feladatra, kirakják őket a határon, ahol elszakadnak egymástól. Immár különváltan kell meghozniuk a végső döntést és beteljesíteni végzetüket: bombával a testükön, mindenre elszántan felszállni a tel-avivi buszra...
Abu-Assad hihetetlen érzékenységgel közelíti meg a témát; objektíven, az ítélkezés mellőzésével mutatja be az öngyilkos merénylők utolsó napját, feltárva az okokat és az indítékokat, amelyek a terroristák döntése mögött állnak.
Az extrák között szerepel A bomba átmérője című egész estés dokumentumfilm, amelynek  középpontjában Izrael történetének egyik legvéresebb terrortámadása, a 2002-ben Jeruzsálemben elkövetett merénylet áll. A filmben megszólalnak az áldozatok hozzátartozói, a merénylő rokonai.   A korábban sosem látott felvételekből megtudhatjuk, hogyan próbálja megelőzni az izraeli titkosszolgálat a tragédiát, ilyen esetekben hogyan dolgoznak az orvosok és az igazságügyi szakértők.
Díjak és jelölések:
Berlini Filmfesztivál – Közönségdíj,
2005 European Film Award – Legjobb forgatókönyv,
2006 Golden Globe – Legjobb idegennyelvű film,
2006 Oscar – Legjobb idegennyelvű film jelölés
EXTRÁK:
Előzetes
Dokumentumfilm - A bomba átmérője (kb. 82 p. ) - MAGYAR HANGGAL



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 07:15
. Mennyország Most Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése