2011. november 21., hétfő

Prága, HOTEL AMEDIA Theatrino, 4NAP/2 fő - Jelenlegi ára: 1 Ft


A szálloda kedvezményes csomagajánlata fix áron megvásárolva 55%-os kedvezménnyel!
AMEDIA HOTEL 4**** Theatrino Prag
Az ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza 2 személy részére:
4 nap / 3 éjszaka 2 személy részére kétágyas szobában
3 x bőséges büféreggeli
díjmentes szauna és gőzfürdő
díjmentes internet használat a hotelben
Üdvözli a  4****AMEDIA HOTEL Theatrino Prága művésznegyedében
Az Amedia Hotel Theatrino a számos divatos étteremmel és bárral tarkított, fejlődő Zizkov negyedben áll. A híres Vencel tér mindössze 4 villamosmegállónyira található.
A modern dizájn kombinációja Prága egyedülálló szecessziós stílusával különleges művészi beütést ad a műemléképületeknek. A Theatrino minden vendégszobája egyedi és nagyon igényesen kialakított. Élvezze az ingyen használható spa központot, beleértve egy szaunát, gőzfürdőt és fitnesztermet.
Élvezze a gazdag, ingyenes büféreggelit egy szecessziós stílusú egykori színházterem szép környezetében.
Az Amedia Hotel Theatrino csak 3 villamosmegállóra, illetve 20 perc sétára van a történelmi belvárostól. A Lipanska villamosmegálló mindössze 50 méterre található a szállodától. Tegyen egy kellemes sétát a festői Riegrovy sady-ban (park) és élvezze a pompás kilátást a városra a TV-toronyból. Egy 3D-s mozi is található a közelben.
Szobák
Az AMEDIA HOTEL Theatrino**** szobáiban íróasztal, széf, saját fürdőszoba, hajszárító, televízió, telefon és rádió természetesen minden szoba felszereltségéhez hozzátartozik.
Ha ezen kívül erkélyt, nemdohányzó szobát, vagy gyermekágyat szeretne, kérjük, jelezze igényét a foglaláskor. Fizetős csatornák vételére van lehetőség. A szobában minibár várja különféle finomságokkal. A szállodában minden szoba klímaberendezéssel rendelkezik.
Wellness az AMEDIA HOTEL Theatrino-ban
A szálloda a szaunarészleg mellett különféle masszázsok széles választékát is kínálja.
Fedezze fel Prágát!
Prága: Történelem, művészetek, kultúra és vásárlás
Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van, érdemes mindegyiket felkeresni(Óváros, Újváros (itt található a Vencel tér), Zsidónegyed, Várnegyed). 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része.
Prága hagyományosan Európa egyik fontos kulturális központja. Több száz színházában, galériájában, kiállító termében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket.
A rendezvények közül kiemelkedő szerepet játszik a Prágai Nemzetközi Tavaszi Fesztivál, valamint az ősszel megrendezett dzsesszfesztivál.
Az "Arany Város" a Moldva partján, kezdettől fogva meghatározó szerepet töltött be Közép-Európában, melynek fejlődésére Prága nagy hatással volt. A szép panorámát a pompás tornyok és kupolák, a Moldván átívelő régi hidak, a Szt. Vitus székesegyház és a csodálatos barokk épületek színesítik. Még ezen is túltesz a Prágai Vár, múzeumaival, galériáival és templomaival.
Károly-híd
Prága egyik jelképévé vált. A barokk korban, fokozatosan helyezték el rajta az egyes szobrokat és szoborcsoportokat, számuk 30. Elsőként a Nepomuki Szent Jánost ábrázoló került ide.
Az Óváros-teret
Az útikönyvek öt csillaggal szokták jelölni. Területe eléri a 9000 m2-t, és számos fontos esemény színhelye volt a múltban.
Husz János szobra 1915 óta díszíti a teret, és a prédikátor megégetésének 500. évfordulója alkalmából került ide.
A Városháza
Épületegyüttese évszázadokig tartó bővítések és felújítások eredményeként nyerte el mai formáját.
Orloj
A Városháza legismertebb látványossága az Orloj, talán 1410-bol való és 3 önálló részből áll: bábjáték, szférakör és naptár. Minden kerek órában kinyílik az ablak, és az idő múlását jelképező halál elővezeti a 12 apostolt.
A Vencel-tér
Mindenki ismeri, tulajdonképpen nem tér, hanem egy hosszú és széles utca, nagyon hasonlatos például a barcelonai Plaza Espana-hoz. 750 m hosszú és 60 m széles. A tér felett a Nemzeti Múzeum /1890-bol, magasföldszintes, két emeletes neoreneszánsz épület, homlokzata 100 m hosszú/ és a Szent Vencel szobor uralkodik. A lovon ülo Szent Vencel fejedelmet a négy cseh védőszent veszi körül: Ludmila, Ágnes, Adalbert és Prokop. A szobor Josef Václav Myslibek muve, 1913-ban leplezték le.
Moldva folyó
Különleges színfolt a cseh főváros közlekedésében a Moldva folyón zajló kishajóforgalom. A hajóról megtekinthető többek között Vyšehrad, Nemzeti Színház, Károly híd, prágai vár. A hajók április 1-tol október 31-ig közlekednek.
Végig a Moldva partján, érintve többek között a Nemzeti Múzeumot, a prágai várat, Károly hidat, Lorettó kápolnát, Szent Vitus katedrálist közlekedik a prágai turista busz, mellyel gyorsan és kényelmesen megtekintheti Prága nevezetességeit.
Információ
Az utalvány november 30. -ig érvényes!
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 23:14
. Prága, HOTEL AMEDIA Theatrino, 4NAP/2 fő - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése