2011. április 25., hétfő

Egyedi SS kerékpár minőségi alkatrészekből - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Eladó sorba került, egyedi épített egysebességes kerékpárom:
Váz: Dawes Omega mely Reynolds 653 csőszettből épült. Ezek a csövek mangán – molibdén ötvözetből állnak. A váz muffolt technológiával készült. A vázról készült képen látszik ezek gyönyörű formája is. A bugyirózsaszín festést homokszórással eltávolítottuk és zöld színű porfestést kapott.
Kerekek: Vuelta Airline magas peremes felnik, saválló DT küllőkkel fűzve Miche agyakba, melyek gyönyörűen futnak. Jelenleg piros színű Vittora Rubino gumik vannak rajta Continental belsővel.
Kormány: Deda Acros alumínium időfutam kormány, kevlármintás bandázsba tekerve. Saccon bújtatott bowdenes fékkar, Aligator minőségi bowdenekkel melyek Miche két forgáspontos fékekben végződnek.
Hajtómű: Alumínium hajtókarok, 42 fog elöl 18 hátul, közötte piros lánc J a Pedálkirály óta tudjuk, hogy ez a legjobb láberősítő.
Lakat: Kryptonite New York  U-lakat 10x20 cm-es nyílással, mellyel könnyedén lakatolhatsz bármihez. A lakat biztonsági besorolása 11 a 12-es skálán. Egy story szerint egy New York-i futár rossz helyre lakatolt a repülőtéren ezért a biztonságiak el akarták távolítani a bringáját, miután a hidraulikus erővágó csődöt mondott a lakaton inkább a kerítést vágták le a bringáról és nem fordítva : )
 
A kerékpár anyag+munkadíja több mint 100 ezer forint volt, a lakat akkori ára 27 ezer jó magyar forintnak megfelelő dollár. Számoljunk Béláim, ez közel 130 ezer forint, de most a bringát és a lakatot ennek töredékéért megvásárolhatod.
Villámár esetén adok mellé egy professzionális műhelypumpát is.


Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 17:40
. Egyedi SS kerékpár minőségi alkatrészekből - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése